Sponsors

Wij bedanken alle leden van de Marskoppen, sponsors, adverteerders in ons jaarboek, leden van de club van 50 en overige donateurs voor hun bijdragen aan onze vereniging. Zonder uw hulp is het niet mogelijk de avonden te organiseren zoals wij ze voor ogen hebben. Een groot applaus voor u allen!

Onze sponsors:

 

 

 

Begunstiging Vriendenloterij

Draagt u de Marskoppen een warm hart toe? En speelt u mee in de Vriendenloterij met één of meer loten?

Zet uw begunstiging dan over naar C.V. de Marskoppen. Dit kan eenvoudig door een briefje te schrijven naar de Vriendenloterij. Vermeld daarin uw naam, adres en woonplaats, uw lotnummer(s) en het verzoek deze te begunstigen aan CV de Marskoppen o.v.v. contractnummer 300098 on neemt u contact op met de secretaris.

Postadres: Vriendenloterij, van Eeghenstraat 70 1071 GK Amsterdam.

Per lot ontvangt de vereniging een sponsorbijdrage per maand en u maakt kans op mooie prijzen!

Alvast bedankt voor uw moeite en steun.

 


 

 

 

 

Karnavalswierts Carnavalskleding

Carnavalspakken

zoek naar carnavalskleding of andere feestkleding? Karnevalswierts heeft het grootste aanbod carnavalskleding en accessoires. Bij hen slaagt u altijd! Alle producten van Karnevalswierts zijn afgewerkt met de leukste details. De nieuwe collectie feestkleding voor carnaval staat garant voor de mooiste kleding met gedetailleerde afwerking. Karnevalswierts hoort bij Europa’s grootste carnavalswarenhuizen en is al twintig jaar gespecialiseerd in carnavalskleding en feestkleding, ook in grote maten.

Feestkleding en carnavalskleding online bestellen

Bij Karnevalswierts kunt u eenvoudig carnavalskleding online via de webshop bestellen. Na de bestelling ontvangt u de feestkleding binnen enkele dagen bij u thuis. Wilt u liever eerst passen dan kunt u ook terecht in de winkel in Heerlen of in een van de winkels in Duitsland (Keulen/Köln, Düsseldorf, Dortmund, Münster, Essen, Frankfurt of Würselen). Bekijk op de website eerst rustig het uitgebreide assortiment van carnavalskleding en carnavalskleding. Via de webshop en in de megashop in Heerlen wordt alle mogelijke carnavalskleding verkocht. Bij Karnevalswierts is het hele jaar door carnaval.